Cum comand?

Ai vazut ceva ce iti place si doresti sa le comanzi? Nimic mai simplu :)

Apasa butonul de comanda, completeaza formularul si eu te voi contacta in cel mai scurt timp pentru confirmare si eventuale detalii.


In campul pentru measaj imi poti scrie daca doresti acel model dar pe alte culori, sau anumite modificari la cel déjà existent , imi poti pune intrebari daca ceva este neclar sau poti pur si simplu sa imi zambesti daca totul este asa cum iti doresti si astepti doar sa le primesti :)
Dupa ce ai completat tot apasa butonul "Submit".


Vei primii confirmarea trimiterii comenzii tale asa:

Dupa plasarea cu succes a comenzii, te voi contacta pentru a stabilii impreuna detaliile necesare.

Transport si Modalitatea de plata.

Daca esti din Brasov te invit la o cafea sa ne cunoastem personal.

In tara le trimit cu:

*Posta Romana cu ramburs - livrare in aprox. 3 zile lucratoare, cost de transport 8-10 lei in functie de greutate. Pentru comenzi mai mari de 100 lei, transportul cu Posta Romana este gratuit. Plata coletului se face la posta la ridicarea acestuia.

*Curier Rapid – Livrare in 24 de ore, cost transport 17 lei. Plata in cazul transportului prin curier se face 50% anticipat in contul pe care ti-l pun la dispozitie si 50% dupa preluarea coletului. ( transportul cu plata ramburs costa dublu si este doar optiunea ta daca doresti sa platesti ramburs). Pentru comenzi mai mari de 200 de lei si plata avansului de 50%, transportul este gratuit.

Daca ajunse la tine, Bilutzele nu corespund descrierii mele, nu sunt cum te asteptai si consideri ca nu ai facut o alegere buna, eu le primesc retur fara prea multe intrebari dar cu rugamintea sa iti asumi costul de transport :)

Pentru transport protectia lor este cea mai importanta. Asadar nu te speria cand desfaci cutia si inauntru vezi doar folie antisoc. Undeva intre bulele acelea multe de aer si plastic vei descoperii Bilutzele asteptate de tine :)

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu