duminică, 9 februarie 2014

Un nou proiect: Ateliere de creatie pentru copii si parinti :)

Impreuna cu prietena mea Ana (Anamaria Guguian), am pus la cale un nou proiect vesel si dedicat atat voua cat si copiilor vostri: Midori Creativ - ateliere de creatie pentru copii si adulti :)

De ce ateliere de creaţie?

Atelierele de creaţie pentru copii îsi propun să dezvolte creativitatea şi pasiunile celor mici.
La atelierele noastre de creativitate copiii sunt stimulaţi să-şi imagineze, să proiecteze şi pe urmă să materializeze obiectul imaginaţiei lor. Acest lucru îi învaţă ce înseamnă să începi un proiect şi să-l duci până la capăt.

Copii îşi exersează şi dezvoltă anumite pasiuni, ceea ce îi ajută să descopere ce le place. Este foarte important pentru un copil să-şi descopere pasiunile cât mai devreme.
În ziua de azi majoritatea copiilor îşi petrec multe ore în lumea virtuală, în faţa calculatorului sau a tabletei. Dorim să le oferim alternative la aceste activități. E bine să învețe să picteze în Paint, dar e și mai bine să pună mâna pe o pensulă și să picteze pe o pânză.
Atelierele noastre sunt şi un bun prilej de socializare. Cei mici au şansa să lucreze cu şi alături de copii cu vârste şi interese apropiate. Copiii îşi fac prieteni şi cunoştinţe noi, învaţă să socializeze în medii noi.

Joi 13 februarie 2014 ( da, am ales special ziua de 13 pentru un inceput cu noroc ) organizam primul atelier.


Un atelier jucaus in care copii isi vor construi propria marioneta din materiale reciclate. Copii vor invata ce inseamna sa reciclezi. Vom folosi tuburi de hartie igienica, dopuri de peturi, carton si sfoara si vom crea cele mai frumoase si prietenoase vulpite.

Atelierul este destinat copiilor cu varste intre 5 si 11 ani.

Locul de desfasurare: Ceainaria Ceat et Caetera, Str.Latina Nr. 15, Brasov
Ziua: Joi,13 februarie 2014
Ora: 18:00
Durata: 1h si 30 de min
Contributie: 20 de ron (include un ceai, o turta dulce si materialele necesare desfasurarii atelierului)

Inscrierile pentru atelier le puteti face AICI sau la adresa de mail contact@midoricreativ.ro

Abia astept sa ne vedem :D

Cu drag, Elly :)Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu