marți, 24 septembrie 2013

Particpam la V for Verde, targul mintilor deschise :)

Asa suna descrierea evenimentului:
"Targul V for Verde isi redeschide portile pe 28 si 29 septembrie, intre orele 11.00 si 20.00, la Casa Universitarilor (strada Dionisie Lupu 46) 

Peste 50 de expozanti atent selectionati pregatesc pentru comunitatea mintilor deschise delicatese si bunatati bio, produse alimentare slow food si raw food, cosmetice organice, ateliere de gatit, workshop-uri, colectii de moda green chic fashion si haine preloved, precum si produse eco deco, realizate din materiale reciclate si alternative. 

Printre invitatii speciali se numara Olivia Steer, adepta a regimului raw-vegan si autoarea volumului „Dulciuri de poveste”si Larisa Petrini, Ambasador Jamie Oliver in Romania, care va oferi sfaturi pentru o dieta sanatoasa.

V for Verde invita la activitati intreaga familie. Totul despre mame amenjeaza, cu sprijinul Elefanțelului Curios, un loc de joaca dedicat micuților iubitori de verde. Iar parinții participa la sesiuni de parenting individuale. Pentru cei cu varsta mai mare de 5 ani, Reciclare Creativa organizeaza ateliere unde ii invata cum sa realizeze obiecte de decor si bijuterii din materiale reciclate.

Toti vizitatorii prezenti la targ intra in Tombola V for Verde, cu posibilitatea de a castiga multe “premii verzi”. In plus, persoana cu cea mai frumoasa bicicleta primeste un premiu special de la Pegas. 
Bilet intrare 10 lei."

Anul acesta participam si noi :)

Va astept cu "The Magic Fall"  , tot ce insemana Disponibile pentru tine  ,modele noi si SOPHYTO®, ca tot avem campanie impreuna :) 

Revin curand cu fotografii de la pregatiri :)


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu